Ταυτότητα

Ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» είναι μη κερδοσκοπικός σύνδεσμος, με έδρα στην Αθήνα, ανοιχτός σε οποιαδήποτε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της ποιότητας του ελληνικού κουφώματος αλουμινίου. Είναι μέλος της FAECF (Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Κουφωμάτων). Η ιδέα ίδρυσης του προήλθε από την επιτακτική ανάγκη της ένωσης των Ελλήνων κατασκευαστών σε όποιο σημείο της Ελλάδος κι αν βρίσκονται. Είναι συνεχής η προσπάθεια για Πανελλαδική δικτύωση με ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ, για την ανταλλαγή απόψεων και την προώθηση της ποιοτικής εξέλιξης του κλάδου. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που τις ενώνουν υψηλοί στόχοι και το εντονότατο ενδιαφέρον συμμετοχής και παρέμβασης στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Ο Σύνδεσμος διοικείται από ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά διετία από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Οι οικονομικοί πόροι του Συνδέσμου προέρχονται από το δικαίωμα εγγραφής και τις μηνιαίες εισφορές των μελών και το ύψος τους καθορίζεται από την Γενική Συνέλευση με απόφαση τουλάχιστον 2/5 των μελών του.

Τελευταία Νέα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΚΑ
Ιουν 23, 2017

 Tο Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Τακτική Συνέλευση του ΣΕΚΑ στο Κτήμα Νησίς. 

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με παρουσία προσκεκλημένων, φίλων και μελών του Συνδέσμου, που έδωσαν ιδιαίτερο παλμό στις συζητήσεις και τα θέματα της συνέλευσης. 

Διαβάστε περισσότερα...